TYÖNANTAJELLE

Paremmat rekrytointipäätökset

Henkilöarviointi on analyysi henkilön ja työn yhteensopivuudesta, tulevaisuuden mahdollisuuksista ja seikoista, joista työnantajan on tärkeä olla etukäteen tietoinen. Henkilöarvioinnista saat arvokasta tukea uuden työntekijäsi perehdytykseen ja johtamiseen. 

Kun haluat toteuttaa rekrytointeja ammattitaitoisesti, on henkilöarviointi aina osa prosessia. Rekrytoinnit ilman henkilöarviointia ovat alttiita tulkinnoille, mielikuville ja kognitiivisille ajatusvinoumille. Henkilöarvioinnin avulla muodostetaan mahdollisimman objektiivinen käsitys kandidaateista, ja pyritään tunnistamaan kandidaatin potentiaali juuri kyseessä olevan organisaation ja työtehtävän tarpeisiin nähden.

Luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet

Voittava tiimi

Henkilöarvioinnin menetelmiä voit hyödyntää myös olemassa olevien työntekijöiden kehittämiseen tai urasuunnitteluun, johtajuuden ja esimiestyön kehittämiseen sekä tiimien tai kokonaisten organisaatioiden kehittämiseen. Näin varmistat organisaatiossasi sujuvan yhteistyön, tuloksellisen tiimityön sekä johtamisosaamisen tietoisen kehittämisen. Tiimitasolla tehty arviointi tuottaa yksittäiselle työntekijälle tietoa oman kehittymisen tueksi ja tiimille puolestaan ryhmän vahvuuksien tietoista hyödyntämistä.

Luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet